China LEIDENE van de stadiumhuur Vertoning fabrikant
Contacteer ons

Contact Persoon : joyce

Telefoonnummer : 13128950545

WhatsApp : +8613128950545

Free call

De cliënten van Pakistan bezoeken onze fabriek in 30 Juli

August 22, 2019

china laatste nieuws over De cliënten van Pakistan bezoeken onze fabriek in 30 Juli
Op 30 juli 2019 kwam de klant uit Pakistan naar ons bedrijf voor een excursie. Naast ervaren medewerkers werd joyce ongetwijfeld een gids voor de klant. Sikendar hoopte dat hij meer informatie kon krijgen over ons bedrijf en het ledscherm van de P8-buitendienst.
P afbeelding1
Naast een bezoek aan onze fabriek, kreeg Sikendar ook de gedetailleerde informatie over het productieproces onder de knie. Met de hulp van onze professionele medewerkers heeft gast Sikendar duidelijk begrepen dat we dit product ontwerpen en het gebruik maken van led-led van het nationale merk, zeer goede kwaliteit van P8 outdoor led-display.

Aan het einde van het bezoek erkende Sikendar dat ons bedrijf inderdaad een formele, professionele en zelfverzekerde productieleverancier was. Na het bezoek voerde de klant een diepgaande discussie met de senior management van ons bedrijf over de verdere samenwerking. Het bezoek van onze Pakistaanse klanten bevestigt onze toenemende populariteit in de industrie.

is uitgegroeid tot een van de meest succesvolle ontwikkelings- en productiebedrijven op het gebied van nieuws. Door de meest attente service te bieden, wil nieuws het meest delicate nieuws bieden. Alle opmerkingen en vragen worden verwelkomd door HJY. Neem vrijblijvend contact met ons op: 86 13128950545 per telefoon of joyce.qiao@hjyled.com per e-mail.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in